Lapok:

2017. szeptember 29., péntek

Világdarabok - 01. téma - Világod jellege

Sziasztok!

Elérkezett a péntek, amikorra az első témát ígértem. De előbb még csigázlak kicsit Titeket, és elmondok minden egyebet. O:)

Először is köszöntöm második játékosunkat, Hennát! Henna, köszönöm a lelkesedésed és a bejegyzésedet is a blogodon. Remélem, beváltja a játék a hozzá fűzött reményeidet.  :)

Nagyrészt épp Henna szavai kapcsán gondoltam át újra a játékot, és hogy jobban beteljesíthesse célját - azon kívül, hogy jól érezzük magunkat -, vagyis hogy segítsen átgondolni és felépíteni egy saját világot, szükségét érzem néhány kisebb módosításnak. Ezeket a leírásnál át is írom, így az új jelentkezők már aszerint léphetnek be közénk:
 • Mivel abból indulok ki, hogy talán nincs mindenkinek már egy meglévő világa, amivel most indulni szeretne, hanem talán épp a játék segítségével, vagy a játék kedvéért találna ki egyet, ezért több időt hagyok egy-egy téma végiggondolására, megírására. A témák tehát eztán közel 10 naponta, minden hónap 10-én, 20-án és 30-án fognak érkezni. (Ettől nem változik, hogyha valamihez nem tudtok, nincs időtök... írni, az nem gond.)
 • Minden témához kaptok - valamikor a téma kikerülése utáni napokban, nem okvetlenül egyszerre - majd néhány szempontot, amik segítenek az átgondolásban, esetleg ötleteket is adnak. Ezek nem szabályok, pláne, mert én is vagy máshonnan olvasgattam össze, vagy saját, szubjektív tapasztalataimat, elgondolásaimat tükrözik. Egyszerűen segítségek, amiket ha szeretnétek, igénybe vesztek, de ha nem tetszik, figyelmen kívül is hagyhatjátok.
 • És egy fontos, amire eddig nem tértem ki külön: amit ide írtok, legyen az leírás, jelenet, bármi, nyugodtan kitehetitek a saját blogotokra, honlapotokra is. Elvégre a Ti munkátok, a Ti tulajdonotok. :) (Köszi a rákérdezést, Brukú!) 

Ha valaki elgondolkozott a csatlakozáson, ne tántorítsa el, ha nem talált még ki világot, itt a lehetőség, elég témáról témára mindig csak egy pici szeletét megalkotni. Ha pedig már van egy folyamatban lévő történetetek, vagy alkotás alatt lévő világotok, azzal is beszállhattok a játékba.

És íme, az első téma:

01. téma - Világod jellege (földi, alternatív földi, földtől idegen)

A munkákat ide küldhetitek: jatszotars.blog@gmail.com

Ha kedvet kaptatok, olvassátok el a tudnivalókat itt, és jelentkezzetek a jatszotars.blog@gmail.com címen! :)

Jó szórakozást! 

2 megjegyzés:

 1. Juhúúú! Először is köszönöm, hogy linkelted a bejegyzésemet ;) Másodszor pedig szerintem ezek szuper változtatások. Így talán még többen bátorkodnak jelentkezni. :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nincs mit, én köszönöm a bejegyzést. :)
   Remélem én is, hogy így lesz. De amúgy sem mennyiségre megyünk, hanem minőségre. ;)

   Törlés